Image Pöytätennis Porilaiset-83 on perustettu vuonna 1983. Seurassa on monen ikäisiä ja tasoisia harrastajia. Pingiskouluryhmä, aikuisten harrasteryhmä, kuntopingispalaajia, junnujen kilparyhmä, aikuisten kilparyhmä sekä seniorit.

Harjoittelemme yhteisharjoituksissa Porin urheilutalon palloilusalissa sekä pienryhmissä kellarisalilla. Tervetuloa pelaamaan pöytätennistä joukkoomme, kokeilemaan voi tulla joustavasti. Pelioikeudet maksetaan puolivuosittain ja maksu takaa täydet seuran jäsenoikeudet. Erillistä jäsenmaksua ei ole! Jos haluat kilpailla Suomen pöytätennisliiton virallisissa kilpailuissa, tarvitset lisäksi pelikausikohtaisen lisenssin, jonka voi ostaa seuran kautta.


Seuran sloganin ”Kaikki pelaa” tarkoitus on saada lapsia ja nuoria pingiksen pariin samanhenkisten nuorten ja perheiden joukkoon. Haluamme madaltaa kynnystä lajin kokeiluun tarjoamalla peruspelivälineet kaikille, niin että pelaamisen voi aina aloittaa seuran välineillä. "Kaikki pelaa" tarkoittaa pelaajan lisäksi oman perheen edullista perhejäsenyyttä ja lisäksi myös koko pingisperhettämme, niin omaa seuraamme kuin koko Suomen pingisyhteisöä. "Kaikki pelaa" tarkoittaa myös joustavia peliryhmiä, keskinäistä kannustusta ja kivaa liikuntaa. Seuramme on sitoutunut olympiakomitean eettisten sääntöjen noudattamiseen. Vaikka seura kannustaa myös kilpailutoimintaan, pääasiallinen tavoite on matalan kynnyksen mukava liikunta.

Yhteystiedot-sivun kontaktihenkilöt antavat mielellään lisätietoja.

Image Image

Harjoitusajat:

2023-2024 harjoitusajat:
Porin urheilutalo, palloilusali, Kuninkaanhaanaukio 12
Ti 16.00-17.30
Pe 15.00-17.00

Ohjatut junnuharkat tiistaisin klo 16.30-17.30
harjoittelumahdollisuus myös kellarisalilla.

Käytämme:
• Por-83.nimenhuuto-appiä.

Pelioikeusmaksut:

Pelioikeusmaksut maksetaan syys- ja kevätkaudelta 50 € kummaltakin jaksolta. Perhemaksu 70 €. Tilille: FI74 4108 0013 2368 34.
Maksaa voi myös epassilla,
SmartumPaylla
tai seuran verkkokaupassa.

Yrityspelioikeudet:

Yrityspelioikeudella voit ostaa halutun määrän nimeämättömiä pelioikeuksia yrityksesi käyttöön. Yrityspelioikeuksilla voi pelata urheilutalon vakiovuoroilla ja kellarisalin sopimusvuorolla. Yrityspelioikeus maksaa 70 €/kpl kevät/syyskausi. Kysy myös yksityisiä lajiesittelyjä tai pingistapahtumia.